Other

PRESSINBJUDAN: Nu är det dags att "sticka" Gamla Ullevis gräsmatta

Måndagen den 6 mars kl. 13:30 bjuder Got Event in dig för att se när den stora maskinen “stickar” gräsmattan med konstgräs.
På plats finns gräskonsult Andy Cole som varit Got Events expert under analys- och upphandlingsfasen och som även håller ihop hela genomförandefasen. Även Got Events ansvarige planskötare på Gamla Ullevi, Jan Olof Lungberg, finns till hands för att svara på frågor.
Har du några speciella önskemål i samband med pressträffen så tveka inte att höra av dig.

Dag och tid: 6 mars, kl. 13:30
Plats: Pressrummet, Gamla Ullevi (ingång 11)
Du behöver inte meddela om du kommer.
För mer information vänligen kontakta:Mikael Persson, PR- och informationsansvarig Got Eventmikael.persson@gotevent.se, 031-368 43 02, 070 – 761 18 89

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Lisebergshallen, Scandinavium, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP, Wallenstamhallen och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.
Vi arrangerar också – tillsammans med Svenska ridsportförbundet – Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.
Ett annat evenemang som vi arrangerar, tillsammans med ÖIS Fotboll, är Ullevi Arena Challenge. Första gången evenemanget genomfördes var den 19 november 2016 och målsättningen är att utveckla tävlingarna till en av de största och mest attraktiva Obstacle Course Race-tävlingarna i Sverige.
Varje år besöker drygt 2 miljoner människor fler än 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Därutöver kommer det årligen närmare en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.
Vi är ca. 125 medarbetare som gör allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!
Bolaget omsätter ungefär 160 miljoner kronor, vi bedriver ett aktivt miljöarbete och vi är miljödiplomerade.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 A Daily News.

To Top