Other

Annika Tjernström ny generalsekreterare

Svenska Ridsportförbundet har utsett Annika Tjernström till ny generalsekreterare. Annika, som bor i Eskilstuna, tillträder posten den 1 augusti.
Med en bakgrund som HR direktör och ett genuint hästintresse ser Annika tjänsten som generalsekreterare för Svenska Ridsportförbundet som en möjlighet att kombinera yrkeserfarenhet och intresse.
– Svenska Ridsportförbundet är en spännande organisation med en sport som ligger i framkant. Ridsporten fyller så många olika behov för så många människor och det ska bli så roligt att vara en aktiv del i den fortsatta utvecklingen.

Annika Tjernström kommer närmast från en tjänst som HR-direktör på Eskilstuna kommun och var innan dess chef för externa relationer på Mälardalens högskola. – Och sen har jag tusentals timmar i stallet och på hästryggen som jag nu kan ha nytta av, säger Annika med ett leende.
Hästkarriären började i Åtvidaberg för Annika Tjernström. Först på ridskola och sedan med egen häst under 25 år. Annika har tävlat i dressyr, hoppning och fälttävlan på lokal och regional nivå.Annika tillträder tjänsten som generalsekreterare den 1 augusti. Fram till dess ska hon sätta sig in i de utmaningar och styrkor som finns i ridsporten.
– Med Annika Tjernström som generalsekreterare har vi rätt person för att ta förbundet till nästa nivå inom såväl egen organisation, vår idrott som i relationerna till andra organisationer, säger Ulf Brömster, ordförande i förbundet.– Vi har haft en lång och grundlig rekryteringsprocess och med Annika har vi hittat helt rätt.
Kontakt Annika Tjernström, ny generalsekreterare Svenska Ridsportförbundet, 0739 17 77 00

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 A Daily News.

To Top