Sports

HZSN dodijelio nagrade najboljima u 2016. godini

Uz prisustvo državne tajnice za sport Janice Kostelić, predsjednika HOO-a Zlatka Mateše i karlovačkog gradonačelnika Damira Jelića, nagradu za novinara godine dobio je komentator HTV-a Drago Ćosić, a Neven Bertičević iz Sportskih novosti primio je priznanje za životno djelo.
Tomislav Židak iz Jutarnjeg lista nagrađen je za intervju godine zahvaljujući razgovorima s Ivicom Olićem, Josipom Skoblarom, Carlom Ancelottijem i Ljubom Barinom.
Nagradu za sportsku fotografiju zaslužio je Sanjin Strukić, fotoreporter Pixsella, a najbolja je reportaža bila ona o rodnom mjestu Cristiana Ronalda, Madeiri, autorice Kristine Leovac iz Sportskih novosti.

Priznanja su uručena i Ivi Čičinu Mašanskeru za knjigu Vratar u zaleđu/Golman u ofsajdu (publicistika), emisiji Sport nedjeljom na Z1 (najbolja TV-emisija), emisiji Sport i glazba na Drugom programu Hrvatskog radija (najbolja radijska emisija), Jurici Vukojeviću za praćenje Maratona lađa na Neretvi (lokalno novinarstvo), te Jurica Gizdić za knjigu Hrvatski olimpijci i odličnici (posebno priznanje). Za najbolju press-službu nagrađen je Košarkaški klub Cedevita, a srebrni olimpijac Damir Martin nagrađen je za suradnju s medijima.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 A Daily News.

To Top