Sports

IO odredio cijene ulaznica za Ukrajinu

Izvršni odbor HNS-a odlučio je najvjernijim navijačima omogućiti popust u iznosu od 50 posto za svaku ulaznicu kupljenu u pretprodaji putem interneta odnosno na blagajnama stadiona Maksimir, zaključno s nedjeljom 19. ožujka 2017. godine.
Tribina / cijena ulaznice / cijena ulaznice u pretprodaji
Tribina Sjever-dolje / 80 kuna / 40 kuna u pretprodajiTribina Sjever-gore / 60 kuna / 30 kuna u pretprodajiTribina Istok / 140 kuna / 70 kuna u pretprodajiTribina Zapad dolje / 240 kuna / 120 kuna u pretprodajiTribina Zapad VIP sredina / 300 kuna / 150 kuna u pretprodaji
Tribina Jug namijenjena je gostujućim navijačima, a cijena ulaznice iznosit će 70 kuna.

Za svaku kupljenu ulaznicu bit će potrebno dati osobne podatke, a jedan kupac moći će kupiti najviše 6 ulaznica.
Prodaja ulaznica u pretprodaji počet će 2. ožujka i trajati do 19. ožujka. Blagajne na stadionu Maksimir radit će u tom periodu svakoga dana osim nedjeljom od 10 do 19 sati, a istodobno će biti moguće kupiti ulaznice u pretprodaji putem interneta. Detaljne informacije o prodaji ulaznica bit će objavljene na internetskoj stranici HNS-a.
Uz odluku o cijeni ulaznica za susret protiv Ukrajine, Izvršni odbor donio je i sljedeće odluke:
– Hrvoje Matijević imenovan je izbornikom ženske U-19 reprezentacije
– usvojeni su kalendari natjecanja Prve i Druge HNL te završnice Hrvatskog nogometnog kupa za natjecateljsku godinu 2017./2018.
– izmijenjen je Pravilnik o radu arbitražnog suda, uz prethodni dogovor s predstavnicima klubova i igrača

Ne sumnjamo u sjajnu podršku Hrvatskoj na susretu protiv Ukrajine, a s 50 posto popusta nagrađujemo kupce ulaznica u pretprodaji. pic.twitter.com/K8tVYj5Yhg
— HNS | CFF (@HNS_CFF) 22. veljače 2017.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 A Daily News.

To Top