Sports

Jozak predstavlja "Razvojni program HNS-a"

Tehnički direktor Hrvatskog nogometnog saveza, dr. Romeo Jozak, tom će prigodom održati prezentaciju i predstaviti “Razvojni program HNS-a” kao stručni nogometni materijal koji će poslužiti kao baza sa smjernicama u radu i razvoju hrvatskih nogometaša od najmlađe do seniorske dobi. Knjiga će naknadno biti prevedena i na engleski jezik.
“Zbog svoje kompleksnosti i zahtjevnosti, izrada ovog stručnog materijala koja je u sebi sadržavala prikupljanje podataka i analize, traje već nekoliko godina te mi je izuzetno drago da će ovaj dokument ubrzo ugledati svjetlo dana i da ćemo biti jedna od zemalja koja ima svoj stručni razvojni unificirani program rada za edukaciju i razvoj nogometaša”, najavio je dr. Jozak.
Nakon predstavljanja “Razvojnog programa HNS-a”, dr. Jozak će okupljenim predstavnicima medija biti dostupan za odgovore na pitanja na konferenciji za medije, u svom završnom obraćanju medijima u funkciji tehničkog direktora HNS-a. Podsjećamo, Jozak početkom ožujka službeno postaje sportski direktor GNK Dinamo.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 A Daily News.

To Top